viernes. 23.02.2024

És impossible obtenir una cita a l'IBAVI d'Eivissa

S'ha debatut en el Parlament de les Illes Balears la PNL d'accés a l'habitatge.

Un drama per a moltes persones i problema que hauria de preocupar-nos a tots els representants polítics de totes les illes, especialment a la illa d'Eivissa. Hem arribat a un ampli consens en molt dels punts i s'ha millorat la proposta inicial considerablement.

Havia presentat dues esmenes a aquesta iniciativa. La primera instava a desenvolupar el Decret d'Emergència Habitacional que es va aprovar l'estiu passat, no ha estat acceptada perquè s'ha transaccionat una altra iniciativa que millorava la redacció d'aquesta. La segona, instava a la creació de l'Observatori de l'Habitatge de Balears. Aquesta ha estat acceptada.

D'altra banda, vull denunciar la falta de mitjans humans del IBAVI d'Eivissa.

He intentat comprovar personalment que és impossible tenir una cita prèvia per l’IBAVI d'Eivissa, tant de forma online com a via telefònica, cridant al 900 78 00 00.

Com és possible que no puguem tenir una cita? Però el pitjor és que no ens donin informació sobre quan podrem obtenir aquesta cita. És inadmissible i inacceptable el servei que ofereixen a la ciutadana. Des del Consell d'Eivissa i del Govern autonòmic es ven fum quan diuen que realment estan treballant per millorar els problemes d'habitatge de la illa d'Eivissa.

És obvi que ara s'està intentant fer alguna cosa, després d'eliminar aquesta oficina per part del PP i la nul·la política en matèria d'habitatge de protecció, però és obvi que el servei és deficitari i per tant insto al Govern a ampliar la plantilla del IBAVI de la nostra illa.

És impossible obtenir una cita a l'IBAVI d'Eivissa